Skrivet av: annicamorris | mars 15, 2013

Oj….

Nu är det verkligen länge sen jag skrev här inser jag!!! Mycket har hänt och händer på kenneln. Min första egna pojke Morris har lämnat oss, 16 år och 3 månader, straxt efter fick vi säga farväl till Hardy och inte så långt efter somnade vår tokiga Minox. Det var/är tufft när ens vänner lämnar en, men jag är så tacksam för varje dag jag har fått dela med dem på vägen genom livet, önskar bara att de inte vek av stigen så tidigt.

Himca gick tom den här gången och Gypsy hade bara en liten valp som tyvärr inte levde när den föddes. Gypsy är parad igen och nu har jag leasat in Mac Dara Quite a Beauty som ska paras med Oliver i helgen! På utställningsfronten är det än så länge lugnt, men det blir det snart ändring på. Har nyss fått hem jättefina utställningskoppel, handgjorda av Tina Uneholt, så de måste jag så klart ut och inviga:)

Sen är jag i Enköping titt som tätt och letar efter den lilla rackaren Otis, ”min” senaste glenvalp, som rymde för 3 månader sedan!!! Och NEJ, han är inte död, han ses titt som tätt, men är vild (och vacker). Otis har en egen sida på fb HittaOtisiEnköping

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: